2022 ohjelmahaun 1. kierros auki nyt!

Sivistymättömien vuoden 2022 ohjelmahaku starttaa N-Y-T!!

Onko sinulla takataskussasi toimivaksi todettu työpajakonsepti, polttava paneelikeskusteluaihe tai vaikkapa ultimaattinen haaste kavereiden kiusaksi? Ilmianna itsesi, ja vaikuta samalla tulevan kesän festareiden sisältöön!

Ohjelmahaun ensimmäinen kierros starttaa käyntiin TÄNÄÄN, ja ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan koko huhtikuun ajan. Ohjelmaan voi ehdottaa esimerkiksi työpajasisältöä, keskusteluohjelmaa, pelejä, haasteita, luentoja, kuntoilukonsepteja, seikkailuita tai musiikkiohjelmaa… vain mielikuvitus on rajana! Ohjelmaideaa tarjotessasi voit tarjoutua toteuttamaan sen itse, tai vaihtoehtoisesti jättää ehdotuksesi muille tartuttavaksi. Ohjelmajärjestäjäksi voi tarjoutua myös ilman valmista ideaa, jolloin Sivistymättömien tiimi etsii sinulle tekemistä. Tekijöitään etsii myös Sivistymättömien jokavuotiset ohjelmakonseptit, kuten videohaaste ja yömissio!

Sivistymättömät järjestetään Turussa 5.-7.8.2022. Talkoolaishaku sekä ohjelmahaun täydennyskierros aukeavat alkukesästä. 

Laita osaamisesi ja ideasi likoon tulevan kesän kovimman parkourtapahtuman puolesta, ja lähetä ehdotuksesi 30.4. mennessä ohjelmahaun sivulta löytyvän lomakkeen avulla: