Mitä/mikä/miksi?

Sivistymättömät on parkouryhteisön sisältä nouseva Suomen ensimmäinen parkourfestivaali suomalaiselle parkourväelle ja muuten lajista kiinnostuneille.

Sivistymättömät perustuu vapaaehtoisuuteen ja on voittoa tavoittelematon ja epäkaupallinen tapahtuma. Ohjelmanjärjestäminen ei ole tarkoitettu palkkatyötilaisuudeksi, vaan syventäväksi vaihtoehdoksi festariosallistumiselle, joka mahdollistaa itselle tärkeiden asioiden jakamisen ja tuomisen osaksi festivaalitarjontaa.

Festivaali tahtoo toimia myös foorumina, jossa on mahdollisuus tutustua monenlaisiin parkouraajiin eri puolilta suomea sekä jakaa ideoita ja lajitietoutta osallistujien välillä.

Sivistymättömät on inklusiivinen ja kaikille avoin tapahtuma, johon osallistuminen ei vaadi erityisiä taitoja tai kykyjä. Itsensä haastaminen, hauskanpito ja onnistumisen kokemukset ovat kaikille mahdollisia taito- ja kokemustasosta riippumatta.

Kuuntele Sivistymättömät ry:n puheenjohtaja Joonas Palsion radiohaastattelu Auran Aalloilla. Haastattelussa Palsio avaa festivaalia ja sen nimeä tarkemmin. Haastikseen tästä!