Tapahtumapaikat

Alla listattuna ohjelmapaikat. Festivaalin tukikohtana sijaitsee Turun Parkour Akatemia (Helsinginkatu 21) ja tämän lisäksi festivaaliohjelma sijoittuu viidelle eri ulkospotille. Lokaatioiden etäisyydet (suluissa) on mitoitettu kävellen Parkour Akatemialta. Spottikartan linkki: https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=1eJWx5oG6doWrgPtqZmj4-Vt1JgmIR18&usp=sharing 

Sivistymättömät 2023 tapahtumapaikat:

Turun Parkour Akatemia: Helsinginkatu 21

Turun Parkour Akatemian Parkourverstaaseen kuuluu kaksi parkoursalia, Takomo- ja laajennettu Kutomo, joissa suurin osa sisäohjelmasta tapahtuu. Lisäksi on akrosali. Kutomon puolella sijaitsevat festarikäytössä olevat suihkut ja sauna. Parkourverstaan tilat käsittävät myös aulatilaa, sekä pukuhuone- ja WC-tilat.

Olofsskolan on Samppalinnan nurkan takaa löytyvä aarre! Kapealla kujalla koulun oikeassa laidassa klassikkohaasteita ja kadunpuoleisella sivulla myös treenattavaa. Nähdään aloitusjameilla Olofsskolanilla!

Samppalinnanmäki on Turun parkourspottien kermaa. Klassikkokiipeily, törkeen iso mankipresi-plyo-kombo ja useampi muu erillinen spotti samalla puistoalueella tuo aina uusia ideoita. Mäen ympäriltä löytyy myös vähän tuntemattomampiakin spotteja kokeneiden Turun kävijöiden jännitykseksi!  Lähestyminen hoituu monipulisesti Kaskentien puolelta, jokirannasta tai Sirkkalankadun suunnalta.

Yliopisto on turkulaisen parkourin eskari, amis ja vielä itse korkeakoulukin. Turun kovimmat spotit yhdellä mäellä. Uudet haasteet ei heti lopu, varsinkaan kun yliopisto sai meidän hyvänä kaverina upouuden spotin valmiiksi toissa vuonna! 

Autolla ei kannata yrittää! Pyörät kannattaa jättää portaiden alapäähän, ei niillä mäellä tee mitään. Alueelta löytyy myös paljolti yliopiston omia opasteita, joita voi halutessaan seurata.

Otto Saarikosken kotikonnuilla! Turun kovimpia vesihaastespotteja. Kalaportaiden muurit muodostavat täydellisen presilabyrintin. Lähisilloilla on ascent-descent-linjoja ja rantakivet tarjoavat myös hypittävää.

Taidemuseon edessä klassikkospotti! Muureja, portaita, isoa, pientä. Jokaiselle löytyy jotain hyvää täältä!