Tapahtumapaikat

Alla listattuna ohjelmapaikat. Festivaalin tukikohtana sijaitsee Turun Parkour Akatemia (Helsinginkatu 21) ja tämän lisäksi festivaaliohjelma sijoittuu viidelle (5) eri ulkospotille. Lokaatioiden etäisyydet (suluissa) on mitoitettu kävellen Parkour Akatemialta.

Sivistymättömät 2021 tapahtumapaikat:

Helsinginkatu 21

Turun Parkour Akatemian Parkourverstaaseen kuuluu kaksi parkoursalia, Takomo- ja Kutomo, joissa suurin osa sisäohjelmasta tapahtuu. Parkourverstaan vieressä sijaitsee Circus Lounge, jonka puolella sijaitsevat festarikäytössä olevat suihkut ja sauna. Parkourverstaan tilat käsittävät myös aulatilaa, sekä pukuhuone- ja WC-tilat.

Uittamon bunkkerit (5km)

Uittamon vanhat bunkkerit toimivat festivaalin aloituspaikkana. Aloitusjamit starttaavat klo 17.00 perjantaina 6.8.!

Tuomaanpuisto (600m)

Tuomaanpuisto sijaitsee lähellä Parkour Akatemiaa, joen toisella puolella ja toimii mainiona tapahtumapaikkana ohjelmanumeroille sekä lauantaina että sunnuntaina.

Puolalanpuisto (1,1km)

Puolalanpuisto on iso puistoalue aivan keskustan kupeessa ja toimii lokaationa ohjelmanumeroille lauantaiaamuna. Kokoontuminen Taidemuseon edessä.

Yliopistonmäki (1km)

Yliopistonmäki on monipuolinen alue ja toimii tapahtumapaikkana niin lauantaina kuin sunnuntainakin! Kokoontuminen suihkulähteellä.

Itäharju Airsoft (2,6km)

Yömissio toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Turun Airsoft ry.n kanssa ja ohjelmanumeron paikkana toimii Itäharjun Airsoft alue ja sen lähiympäristö.