Liput

Sivistymättömien 2020 kolmen päivän (pe-su) lippu maksaa 30 euroa. Lipun hinnalla saa osallistua kaikkeen järjestettyyn ohjelmaan festivaalin aikana ja käyttää tukikohdan fasiliteetteja! Lipun ostaneet voivat myös majoittua Parkourverstaalla perjantaista sunnuntaihin.

Suosittelemme ostamaan lipun etukäteen verkkokaupastamme. Myös ovelta saa festarirannekkeita, jos mukaan vielä mahtuu. Tilaa on vain 100 osallistujalle järjestäjät mukaanlukien, eli kannattaa olla nopea lippujen ostamisen kanssa.

Ennen kuin ostat lipun, luethan Sivistymättömien tietosuojaselosteen alla olevasta nappulasta.

Alla oleva linkki ohjaa sinut Parkour Akatemian ilmoittautumissivulle, jota kautta Sivistymättömien festarilippu lunastetaan. Maksutapoina käyvät useimmat verkkomaksamisen muodot. Valitettavasti lomakesivu on Parkour Akatemian yleinen ilmoittautumislomake, jota ei ole saatu kustomoitua Sivistymättömiä varten. Helpoiten ilmoittaudut noudattamalla seuraavia ohjeita:
– Tarvitsemme sinulta ainoastaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
– Lisäksi sinun tulee hyväksyä lipun toimitusehdot
– Kaikki muut kentät voit jättää tyhjäksi, tai mikäli vastaus vaaditaan kenttään, voit merkata esimeriksi ”0” tai keksiä jotain hauskaa. Muut kuin yllämainitut tiedot kiinnosta meitä, eivätkä ne tule Sivistymättömien tai Parkour Akatemian käyttöön.

Mikäli lipuista herää lisää kysyttävää, olethan yhteydessä info@sivistymattomat.fi.

Ohjelmanjärjestäminen & talkoolaisuus

Jos koet paloa järjestää itse ohjelmanumeroita, haluat esiintyä tai haluat muuten auttaa festaria järjestelyissä, on sinun mahdollista tarjoutua itse joko ohjelmanjärjestäjäksi tai vapaaehtoiseksi talkoolaiseksi. Ohjelmanjärjestäjät sekä talkoolaiset saavat ilmaiseksi osallistua festareihin sekä saavat nauttia takahuoneen ruokatarjoilun antimista!