Festivaalilippujen toimitusehdot

Sivistymättömät-festivaalia järjestää Sivistymättömät-työryhmä yhteistyössä Parkour Oppimiskeskus ry:n (y-tunnus 2283864-8) kanssa. Tapahtuman lipunmyynti tapahtuu POK ry:n ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Toimitus ja käyttö

Ostaessasi ja maksaessasi festivaalilipun parkourakatemia.fi-sivustolla, saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen.

Kun saavut festivaalille, saat rannekkeen, kun ilmoitat reseptionistille nimesi, ja se löytyy ilmoittautumisten joukosta.

Peruminen

Sivistymättömät-työryhmä varaa oikeuden peruuttaa festivaali ennen festivaalin alkua mistä tahansa riittäväksi katsomastaan syystä. Tällöin jo maksetut pääsylippumaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Osallistuja voi perua ilmoittautumisensa ja saada täyden hyvityksen festivaalia edeltävään sunnuntaihin saakka. Peruutus tulee tehdä lähettämällä tieto peruutuksesta omalla nimellä varustettuna sähköpostitse osoitteeseen info@sivistymattomat.fi 2.8. klo 23:59 mennessä. Tämän jälkeen voidaan rahat palauttaa vain mikäli terveydelliset syyt estävät Sivistymättömille osallistumisen.

Lippu ei ole henkilökohtainen, ja alkuperäinen osallistuja voidaan korvata toisella ilman lisäkuluja, jos alkuperäinen osallistuja ilmoittaa tahtonsa, sekä korvaavan osallistujan etunimen, sukunimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sähköpostitse osoitteseen info@sivistymattomat.fi

Yhdistyksen jäsenyys

Ostaessasi Sivistymättömät-festivaalin lipun, liityt myös Parkour oppimiskeskus ry:n jäseneksi. Yhdistys kunnioittaa jäseniensä henkilötietoja eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille markkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan tarvittaessa luovuttaa ei-markkinointi tarkoituksiin terveydenhuoltopalveluille, jos sen arvioidaan palvelevan henkilön omaa etua.

Vakuutus

Sivistymättömät-festivaalin osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta.