Aloittelijoiden ohjelmavinkit

Sivistymättömien ohjelma on laadittu “parkouraajilta parkouraajille”, mikä voi tarkoittaa sitä, että jos on vasta pääsemässä parkourin makuun, jotkin festariaktiviteetit saattavat tuntua hämmentäviltä tai vaikeilta. Aloittelijat ovat silti tervetulleita kokeilemaan kaikkea ohjelmaa omia rajojaan kunnioittaen. Tässä lisäksi vinkkinä muutamia varmasti aloittelijoille sopivia valintoja, jotka johdattelevat syvemmälle parkourin saloihin! 

Mitä parkour on?

[työpaja] pe 17:00-18:00 Varissuo | Lassi

Jos parkourin osa-alueet ja ulottuvuudet eivät ole ennestään aivan tuttuja, tai toisaalta kaipaat välillä katsausta perusteisiin, tässä tehokas ja monipuolinen intro festareille!

Lädisanasto

[puheohjelma] la 9:00-9:30 Kutomo | Panda

Etkö ymmärrä mitä jameilla horistaan ”sendaamisesta”, ”hiihtämisestä” ja ”one bangaamisesta”? Ei huolta, semantiikan sekatyöläinen Panda täsmentää kaikki tarvittavat termit lädien kanssa treenaamiseen. Jos termit ovat jo ennestään suunnilleen tiedossa, kannattaa silti tulla pohtimaan niiden nyansseja!

Flown juurella (2)

[työpaja] la 11:00-12:00 Yliopistonmäki & su 11:00-12:00 Takomo | Jax

Tekniikkatyöpaja, jossa perehdytään ”flow”-käsitteeseen ja etenkin siihen, miten omaa flowta voi kehittää.

Videokatselmus: Sivistymättömien tie

[erikois] la 19:15-21:00 Lounge | Seve, JB, Jimi, Vilma, Taavetti

Tilaisuudessa esitetään Sivistymättömien videohaasteeseen osallistuneet teokset valkokankaalta, ja kuullaan tekijöiden, yleisön ja tuomariston ajatuksia niistä. Jos jää aikaa, on oheisohjelmana videokaraokea – esittele suosikkiparkourvideosi festariväelle ja kerro mietteistäsi.