Ohjelmahaku 2021

Tule mukaan tekemään Sivistymättömiä! Ohjelmahaun toinen kierros on nyt käynnissä. Laita ideasi tai osaamisesi likoon 30.6. mennessä. Mitä aiemmin tarjoat, sitä varmemmin ideasi mahtuu mukaan.

Sivistymättömät haluaa tarjota osallistujilleen seikkailuja, jamittelua, pelejä, työpajoja, puheohjelmaa ja monenlaista erikoisohjelmaa, kuten videohaasteen ja -katselmuksen sekä rentoumista mm. saunomisen muodossa. Voit omalla panoksellasi huolehtia siitä, että saamme mahdollisimman antoisaa ja monipuolista festariohjelmaa!

Sivistymättömät haluaa tarjota osallistujilleen parkouria monessa muodossa, sekä muuten festarin henkeen sopivaa ohjelmaa. Voit omalla panoksellasi huolehtia siitä, että saamme mahdollisimman antoisaa ja monipuolista festariohjelmaa! Nyt toisella ohjelmahakukierroksella etsimme lisää ohjelmanumeroita jo valittujen ohjelmien ja tekijöiden rinnalle.

Kaipaamme vielä tekijöitä seuraavanlaisiin ohjelmanumeroihin ja tehtäviin:
– eniten kiinnostaa: seikkailu, jamittelu, peli, kuntoilu (mm. Peloponnesolaissota)
– muutama mahtunee: työpaja, puheohjelma
– soittoniekkoja Musaparkourjameille
– talkoolaisia roudaukseen, asiakaspalveluun yms.

Tekijät on jo valittu: Yömissio, Videohaaste

Vaihtoehtoisesti voit ruveta talkoolaiseksi esim. asiakaspalvelun ja roudaustehtävien pariin tai tulla ohjelmanjärjestäjäksi ilman ideaa ja kertoa omista vahvuuksistasi ja intresseistäsi. Silloin voimme antaa vastuullesi ohjelmanumeron, joka olisi tarkoitus saada mukaan, mutta joka kaipaa vielä tekijöitä.

Ohjelmahaun 1. kierros päättyi 7.5., ja osa festariohjelmasta on jo valittu. Täydennyksiä voi tarjota ohjelmahaun toisessa kierroksessa 30.6. saakka, jonka jälkeen valittu ohjelma aikataulutetaan.

Mitä OJ tekee?
Ohjelmanjärjestäjänä järjestät ohjelmaa vähintään n. 90 min festivaalin aikana, sekä teet tarvittavat suunnittelut, ennakkovalmistelut ja purkutoimet. Jos toimitte työparina tai tiiminä, edellytetään ohjelman yhteiskestoon +30 min/OJ.

Voit myös vetää ohjelman kahdesti eri ajankohtina vähintään 45 min sessioina (tai kolmesti 30 min jaksoina). Useasti vedetty ohjelma mahdollistaa isomman kokonaisosallistujamäärän ja antaa osallistujille joustoa oman festariaikataulun ja päällekkäisyyksien kanssa. Lokaatio voi vaihtua kertojen välissä.

Voit myös järjestää alle 90 min ohjelmaa ja korvata lyhyemmän ohjelmavastuun tarjoutumalla myös avustajaksi muuhun festaritoimintaan.