Ohjelmahaku 2021

Tule mukaan tekemään Sivistymättömiä! Laita ideasi tai osaamisesi likoon 7.5. mennessä.

Sivistymättömät haluaa tarjota osallistujilleen seikkailuja, jamittelua, pelejä, työpajoja, puheohjelmaa ja monenlaista erikoisohjelmaa, kuten videohaasteen ja -katselmuksen sekä rentoumista mm. saunomisen muodossa. Voit omalla panoksellasi huolehtia siitä, että saamme mahdollisimman antoisaa ja monipuolista festariohjelmaa!

Ensimmäisellä ohjelmahakukierroksella etsimme mitä tahansa festareille sopivaa ohjelmaa! Voit tarjota meille ohjelmaideaasi, ja tarjoutua toteuttamaan sen festareilla. Silloin voimme myös auttaa konseptin kehittelyssä ja järjestelyissä. Vaikka et olisi halukas tai kykenevä itse toteuttamaan ohjelmaasi, voit silti esitellä ideasi, ja otamme selvää, josko joku muu haluasi napata ideasi toteutettavakseen!

Voit myös tarjoutua ottamaan vastuun jostakin Sivistymättömien vakio-ohjelmista, tai tulla esiintyjäksi musaparkourjameille. Vaihtoehtoisesti voit ruveta ohjelmanjärjestäjäksi ilman ideaa ja kertoa omista vahvuuksistasi ja intresseistäsi. Silloin voimme antaa vastuullesi ohjelmanumeron, joka olisi tarkoitus saada mukaan, mutta jolta vielä puuttuvat tekijät.

Ohjelmahaun ensimmäinen kierros päättyy 7.5., jonka jälkeen ensimmäiset ohjelmat valitaan mukaan festareille. Ohjelmahaun toinen kierros alkaa 17.5. jonka kautta täydennämme ohjelmaa vielä kesän aikana. Toisella kierroksella ohjelmahaku on kohdennettu sellaisiin kategorioihin, joista ei vielä ole ylitarjontaa, ja jotka pystytään järjestämään jo valitun ohjelman rinnalla.

Mitä OJ tekee?
Ohjelmanjärjestäjänä järjestät ohjelmaa vähintään n. 90 min festivaalin aikana, sekä teet tarvittavat suunnittelut, ennakkovalmistelut ja purkutoimet. Jos toimitte työparina tai tiiminä, edellytetään ohjelman yhteiskestoon +30 min/OJ.

Voit myös vetää ohjelman kahdesti eri ajankohtina vähintään 45 min sessioina (tai kolmesti 30 min jaksoina). Useasti vedetty ohjelma mahdollistaa isomman kokonaisosallistujamäärän ja antaa osallistujille joustoa oman festariaikataulun ja päällekkäisyyksien kanssa. Lokaatio voi vaihtua kertojen välissä.

Voit myös järjestää alle 90 min ohjelmaa ja korvata lyhyemmän ohjelmavastuun tarjoutumalla myös avustajaksi muuhun festaritoimintaan.