Ohjelmahaun 2. kierros on auki 29.6. saakka ja festivaalin talkoohaku on avautunut!

Nyt on aika ilmoittautua vapaaehtoiseksi! Tapoja on kaksi, voit järjestää ohjelmaa festivaaleilla tai ilmoittautua talkoolaiseksi. Ohjelmahaun 2. ja viimeinen kierros on auki vielä pari päivää Juhannuksen jälkeen. Talkoohaku on avautunut tänään!

Tarjoutumalla vapaaehtoiseksi varaat myös itsellesi paikan festivaalilta. Jos sinua ei valitakaan mukaan tekijätiimiin ja festivaalipaikat ovat vähissä tai loppuneet, tarjoamme sinulle festivaalilippua ohitse niiden, jotka ovat ilmoittautuneet osallistujiksi sinua myöhemmin.

Vuonna 2022 tarjoamme vapaaehtoisille, sekä talkoolaisille että ohjelmajärjestäjille, pienimuotoisen matkakorvauksen. Matkakorvaus jaetaan vapaaehtoisten kesken ottaen huomioon matkojen pituudet.

Ohjelmanjärjestäjänä fasilitoit lähtökohtaisesti vähintään 90 min verran ohjelmaa. Sinun ei tarvitse olla parkourammattilainen järjestääksesi ohjelmaa Sivistymättömillä, vaan riittää, että sinulla on visio jostain tekemisestä, joka voisi sopia parkourfestivaaleille ja innostaa muita osallistujia. Vuonna 2022 ohjelmakategoriat ovat seuraavat: Jamittelu, Peli, Työpaja, Seikkailu, Puheohjelma, Taide, Kuntoilu, Rentoutus & Erikois. Lue lisää kategorioista ja ohjelmanjärjestämisestä ohjelmahaku-sivulla tai tarjoa ideaasi mukaan.

Voit myös ilmoittautua talkoolaiseksi tapahtumaan. Talkoolaisen tehtäviin kuuluu n. 4 h työpanos roudaamista, siivoamista, respahommia tai esimerkiksi ohjelmanjärjestäjien avustamista. Yksi talkoolainen toimii myös yövalvojana, joka huolehtii majoituksen sujuvuudesta Parkourverstaalla.

Talkoolaisena pääset osallistumaan festivaalin järjestämiseen, mutta myös osallistumaan ohjelmaan niin paljon kuin on mahdollista. Tarkoitus ei ole, että tulet vain tekemään töitä, vaan että voit osallistua festivaaleille myös kävijänä!