Tule mukaan ohjelmanjärjestäjäksi

Sivistymättömät on voittoa tavoittelematon festivaali ja perustuu vapaaehtoisten tahtoon olla tekemässä Suomen parasta parkourfestivaalia. Ohjelmanjärjestäjänä pääset syventymään itseäsi kiinnostavaan aiheen äärelle ja näyttämään suuntaa suomalaisella parkourkulttuurille. Viime vuonna festivaaliohjelmaa on järjestetty mm. seuraavissa kategorioissa: työpaja, peli, seikkailu, puheohjelma, jamittelu, kuntoilu, sekä erikoisohjelma, joihin lukeutui mm. saunomista, videokatselmus sekä parkourkirppis.

Sinun ei tarvitse olla parkourin tai luovan liikunnan ammattilainen järjestääksesi festariohjelmaa, kunhan sinulla on intoa, ideoita & itseluottamusta. Pystymme tarpeen mukaan auttamaan sopivien avustajien tai puitteiden järjestämisessä. Olemme kiinnostuneita niin tavallisesta kuin oudommastakin parkourfestareille sopivasta ohjelmasta!

Ohjelmahaun ensimmäinen kierros on auki 7.6. saakka. Sen jälkeen haku sulkeutuu viikoksi, jonka aikana osa ohjelmasta valitaan ja julkistetaan lipunmyynnin avaamisen yhteydessä 15.6. . Lipunmyynnin aukeuduttua alkaa talkoolaishaku ja ohjelmahaun toinen kierros, jossa haetaan tekijöitä niille festarin osa-alueille, jossa vielä kaivataan tekijöitä.

Vapaaehtoisten etuihin kuuluvat ilmainen pääsy festareille sekä takahuoneen tarjoilut läpi viikonlopun. Työpanoksesi ei hyödytä ketään rahallisesti, vaan sen arvo mitataan festariväen ja itsesi kokemuksissa.

Ohjelmahaun ensimmäinen kierros on päättynyt, mutta ohjelman täydennyshaku ja talkoolaishaku ovat käynnissä 15.6. alkaen. Lue lisää TÄÄLTÄ.