SVTM2023 Ohjelmisto julkaistu

SVTM23 Ohjelmisto on nyt kokonaisuudessaan julkaistu!

Täyden ohjelman löydät ohjelmasivulta: https://www.sivistymattomat.fi/ohjelma/vuoden-2023-ohjelma/

Sivistymättömät tarjoaa jälleen kolme päivää täyttä hyvää!

Perjantai 11.8.

Festarit starttaa aloitusjameilla: Hyvästit Olofsskolanille perjantaina klo. 17.00. Samppalinnanmäellä on mahdollisuus osallistua Jönkön ja Tarviaisen Rajapinta-taidetyöpajaan sekä jatkaa parkourakatemialle Visiirin Päätt(ymätt)ömiin peleihin.

 

🫰🏽Aloitusjamien jatkoina on yhteisten avajaisten jälkeen musaparkourjamit Suomen suurimmalla pk-salilla eli Turun Parkour Akatemialla. Esiintyjinä indie-rock-yhtye Post Coal sekä kokeilevaa elektronista soittava Himon Vangit.

Lauantai 12.8.

🫰🏽Lauantaina eli pääpäivänä on liuta ohjelmaa. Päivä alkaa Halistenkoskella yhteisellä tuo omasi-aamiaisella ennen Petterin ja Julius Branderin vetämää vesihaastetyöpajaa/jameja. Iltapäivällä voi valita peleistä, työpajoista ja puheohjelmista pkA:lla ja Puolalanmäellä, mm. Aikuisten pikkuapinatunti ja pk-kilpailuja tarkasteleva Skillpailujen moninaisuus.

Lauantai-illan kruunaa videokatselmus, jossa videohasteen tuotosten lisäksi katsomme Norfin Lullaby-videon. Päivä päättyy saunaan ja perinteikkääseen yömission, joka kulkee tänä vuonna nimellä ELEMENTAARISEN VALLANKUMOUKSEN YÖ.

Sunnuntai 13.8.

🫰🏿 Sunnuntai starttaa rollijameilla klassikkospotilla eli yliopistonmäellä. Päivän ohjelmistossa myös mm. tasapainotyöpaja, loukkaantumis-keskustelupiiri sekä luovaa kirjoittamista liikkeestä. Festarit loppuvat loppuhaasteeseen: Yhden taatelin tähden.

 

🫰 Muista myös jatkuvat kilpailut/haasteet, joita saa suorittaa omaan tahtiin festarien ajan eli Pandan Flash Comp sekä Heikin ja Allin Get A Crimp- kiipeilyhaasteet.

 

Spottikartta tuossa alla 👇🏽