Minustako vapaaehtoinen?

Sivistymättömät on voittoa tavoittelematon festivaali ja perustuu vapaaehtoisten tahtoon olla tekemässä Suomen parasta parkourfestivaalia. Vapaaehtoisena voit toimia joko ohjelmanjärjestäjänä tai talkoolaisena. Vapaaehtoisten etuihin kuuluvat ilmainen pääsy festareille sekä takahuoneen tarjoilut läpi viikonlopun, lisäksi jaetaan matka-avustuksia (yli 20km Turkuun). Työpanoksesi ei hyödytä ketään rahallisesti, vaan sen arvo mitataan festariväen ja itsesi kokemuksissa. 

Ohjelmahaun täydennyskierros on auki 2.6 asti. Talkoolaishaku aukeaa kesäkuun alussa ja jatkuu heinäkuun puoliväliin.

Ohjelmanjärjestäjäksi

Ohjelmajärjestäjänä fasilitoit lähtökohtaisesti vähintään 90min verran ohjelmaa. Sinun ei tarvitse olla parkourammattilainen järjestääksesi ohjelmaa Sivistymättömillä, vaan riittää, että sinulla on visio jostain tekemisestä, joka voisi sopia parkourfestivaaleille. Lue lisää ohjelmakategorioista ja ohjelmanjärjestämisestä ja tarjoa ideasi mukaan oheisen linkan takaa!

Talkoolaiseksi

Talkoolaisen tehtäviin kuuluu n. 4 h työpanos roudaamista, siivoamista, respahommia ja/tai ohjelmanjärjestäjien avustamista. Yksi talkoolainen toimii myös yövalvojana, joka huolehtii majoituksen sujuvuudesta Parkourverstaalla.

Tarjoutumalla vapaaehtoiseksi varaat myös itsellesi paikan festivaalilta. Jos sinua ei valitakaan mukaan tekijätiimiin ja festivaalipaikat ovat vähissä tai loppuneet, tarjoamme sinulle festivaalilippua ohitse niiden, jotka ovat ilmoittautuneet osallistujiksi sinua myöhemmin.

Talkoolaishaku on nyt auki ja jatkuu 5.7 asti, tai kunnes kaikki tarjolla olevat vastuutehtävät on jaettu.