Minustako vapaaehtoinen?

Sivistymättömät on voittoa tavoittelematon festivaali ja perustuu vapaaehtoisten tahtoon olla tekemässä Suomen parasta parkourfestivaalia. Vapaaehtoisena pääset syventymään itseäsi kiinnostavaan toimenkuvaan joko ohjelmanjärjestäjänä tai talkoolaisena. Vapaaehtoisten etuihin kuuluvat ilmainen pääsy festareille sekä takahuoneen tarjoilut läpi viikonlopun. Työpanoksesi ei hyödytä ketään rahallisesti, vaan sen arvo mitataan festariväen ja itsesi kokemuksissa.

Ohjelmahaut vuoden 2021 festivaalin osalta on nyt päättynyt ja ohjelmanjärjestäjät on valittu.

Talkoolaiseksi

Talkoolaishaku on nyt auki! Sivistymättömät 2021 tarvitsee yhteensä kuusi talkoolaista, työtehtäviä on tarjolla seuraavasti:

– Siivous

– Lipunmyynti

– Yövalvoja. Vastuussa majoitusjärjestelyistä molempina öinä.

– Roudaus

– Ohjelmanjärjestämisessä avustaminen

Työaika vaihtelee työtehtävän mukaan, siivouksessa ja lipunmyynnissä se on noin 4h/päivä ja roudauksessa, ohjelmajärjestämisessä avustamisessa sekä yövalvonnassa se vaihtelee tarpeen ja ohjelman aikataulujen mukaan.

Talkoohakulomakkeeseen pääset tästä!

Tarjoutumalla vapaaehtoiseksi varaat myös itsellesi paikan festivaalilta. Jos sinua ei valitakaan mukaan tekijätiimiin ja festivaalipaikat ovat vähissä tai loppuneet, tarjoamme sinulle festivaalilippua ohitse niiden, jotka ovat ilmoittautuneet osallistujiksi sinua myöhemmin.