Minustako vapaaehtoinen?

Sivistymättömät on voittoa tavoittelematon festivaali ja perustuu vapaaehtoisten tahtoon olla tekemässä Suomen parasta parkourfestivaalia. Vapaaehtoisena pääset syventymään itseäsi kiinnostavaan toimenkuvaan joko ohjelmanjärjestäjänä tai talkoolaisena. Vapaaehtoisten etuihin kuuluvat ilmainen pääsy festareille sekä takahuoneen tarjoilut läpi viikonlopun. Työpanoksesi ei hyödytä ketään rahallisesti, vaan sen arvo mitataan festariväen ja itsesi kokemuksissa.

Ohjelmanjärjestäjäksi

Tule mukaan tekemään mahdollisimman antoisaa ja monipuolista festariohjelmaa! Sivistymättömät haluaa tarjota osallistujilleen seikkailuja, jamittelua, pelejä, työpajoja, puheohjelmaa ja monenlaista erikoisohjelmaa, kuten videohaasteen ja -katselmuksen sekä rentoumista mm. saunomisen muodossa.

Voit tarjota meille omaa ideaasi, ja voimme auttaa konseptin kehittelyssä ja sijoittelussa. Voit myös tarjoutua ohjelmanjärjestäjäksi ilman ideaa, mutta kertoa omista vahvuuksistasi ja intresseistäsi. Silloin voimme antaa vastuullesi ohjelmanumeron, joka olisi tarkoitus saada mukaan, mutta jolta vielä puuttuvat tekijät.

Ohjelmahaun ensimmäinen kierros päättyi 7.6. ja ensimmäiset ohjelmanumerot on jo valittu mukaan. 15.6. käynnistyi ohjelmahaun toinen kierros, jonka kautta täydennämme ohjelmaa vielä kesän aikana.

Ohjelmanjärjestäjänä järjestät ohjelmaa vähintään n. 90 min festivaalin aikana, sekä teet tarvittavat suunnittelut, ennakkovalmistelut ja lopputoimet. Jos ohjelmanumerosi on lyhyempi, voit myös vetää sen kahdesti eri ajankohtina, tai tarjoutua avustajaksi muille ohjelmanjärjestäjille. Jos toimitte työparina, panoksenne tulisi olla yhteensä väh. 120 ohjemaminuuttia.

Talkoolaiseksi

Talkoolaishaku on myös auki 15.6. alkaen! Sivistymättömät 2020 tarvitsee yhteensä seitsemän talkoolaista, joille tehtäviä on tarjolla seuraavasti:

– Roudari-siivoaja, 4 kpl. Epäsäännölliset työajat, max 4 h töitä
– Reseptionisti, 2 kpl. 4 h työvuoro joko pe-iltana tai la-aamuna
– Yövalvoja, 1 kpl. Vastuussa majoitusjärjestelyistä molempina öinä

Tarjoutumalla vapaaehtoiseksi varaat myös itsellesi paikan festivaalilta. Jos sinua ei valitakaan mukaan tekijätiimiin ja festivaalipaikat ovat vähissä tai loppuneet, tarjoamme sinulle festivaalilippua ohitse niiden, jotka ovat ilmoittautuneet osallistujiksi sinua myöhemmin.